Ja podeu fer la preinscripció a les estades l’Estiu és teu 2013!

Voleu veure què bé s’ho passen els nois i les noies a les estades de l’Estiu és teu? Doncs en el vídeo que us presentem podreu veure un petit resum per anar obrint boca.

Recordeu que l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família ja ha obert el període de preinscripcions al programa, i que si voleu participar podeu fer-ho fins al proper 19 de març a les 12 hores del migdia.

El programa, que enguany arriba a la seva dinovena edició, ofereix estades a preus molt variats, des de 344 € fins a 662 €, en funció de la durada i la tipologia. Les modalitats que es poden escollir per a aquestes estades són: música, idiomes, esportives, multiesportives, combinat d’anglès i multiesportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives, i com a novetat d’enguany, natura i combinat d’anglès i astronomia. Podeu consultar tota la informació al web http://www.xanascat.cat/estiuesteu.

Per a realitzar la preinscripció podeu fer-ho al web http://www.xanascat.cat/estiuesteu o bé trucant al telèfon d’atenció ciutadana 012.

Anuncios