Benvolgudes famílies,

Us informem que el dissabte 8 de juny de 2013 se celebra un Campionat de Goalball inclusiu per escoles, amb la finalitat de donar a conèixer aquest esport. Els alumnes de 4t estan convidats a formar un equip i participar en aquest torneig. Si algun alumne/a estigués interessat/da, caldria que ho comuniquéssiu a l’escola o a través del formulari de contacte que trobareu en aquest mateix blog, per tal d’elaborar un equip abans del dilluns dia 13 de maig.
Aquest campionat se celebra al Pavelló del complex esportiu ONCE, al C/ Sepúlveda, 1 de Barcelona.

La família d’en Yeray Codinachs, alumne de 4t, es fa càrrec del transport fins al pavelló del complex esportiu ONCE a Barcelona i, de l’esmorzar i el dinar dels participants.
Per formar equip es necessiten tres jugadors però tots els nens i nenes de 4t nivell poden assistir-hi, així com també les seves famílies.
GOALBALL és l’únic esport paralímpic creat per a persones invidents o amb deficiència visual. Consisteix en el joc de dos equips formats per tres jugadors cadascun. Tots els jugadors porten un antifaç, per aquest motiu tothom pot participar-hi.
El joc es fonamenta amb el sentit auditiu per a detectar la pilota, la qual conté esquellerincs en el seu interior. La pilota s’ha de llençar d’un costat a l’altre per poder marcar “gol”.
Per conèixer més detalls de l’organització del torneig, podeu contactar amb la família d’en Yeray: 972831431 / 606681779.

Participar en el Torneig de Goalball és una experiència molt positiva per a tots els alumnes d’aquest nivell.