Hola famílies!

Aquest any, recollint algunes de les vostres propostes, hem introduït algunes modificacions en la celebració de final de curs de la nostra escola. A continuació, us avancem les dues dates previstes per a la celebració de Final de Curs 2012-2013:

Divendres, 14 de juny – Com cada any, aquest dia celebrarem La Diada del Pedal. Més endavant us passarem informació més detallada, però ja us podem avançar que la Diada del Pedal aquest any serà només al matí, de 9 a 13h (i fins a les 15h per als alumnes usuaris del servei del menjador escolar), ja que el dinar per a les famílies i la festa de la tarda es durà a terme el diumenge següent, dia 16. Tot i ser un dia laborable, us animem a tots els que pugueu a participar-hi i a compartir amb els vostres fills/es aquesta festa oberta a les famílies!

Diumenge, 16 de juny – Aquest any, per tal de facilitar que totes les famílies que ho vulgueu en pugueu gaudir, farem el dinar de germanor en diumenge i aprofitarem per celebrar aquest dia la Festa de Final de Curs a l’escola. També us passarem informació detallada d’aquesta festa més endavant, però ja us podem avançar una mica la programació:

* De 11 a 13h – Jocs, activitats i tallers en família.

* A 2/4 de 2  – Dinar de germanor.

* De 16 a 18h – Actuació d’en Jordi Tonietti que inclou Festa de l’Escuma per a tothom que hi vulgui participar!

Volem agrair a la direcció de la nostra escola i a l’Ajuntament la seva col.laboració per dur a terme ambdues celebracions. Sense la seva complicitat de ben segur que això no hagués estat possible.

Esperem que conjuntament amb la resta de famílies del centre, pugueu gaudir i participar de tots els actes!

Reserveu-vos aquestes dues dates a la vostra agenda! Us hi esperem!

Anuncios