Hola a tots!

S’acosta el final de curs i per tant també la festa que hem organitzat aquest any. Aquí us passem la informació detallada:

– De les 11h a la 1h al pati i a la sureda de l’escola hi haurà activitats i tallers familiars per totes les edats (curses de sacs, pintura i manualitats, curses de carretons, escacs…) i tots els nens que participin en almenys 5 activitats rebran un petit obsequi!

– A 2/4 de 2 dinarem plegats, amb el següent menú:

Primer = Amanida d’arròs

Segon = Pollastre amb guarnició (patates rosses, al forn o mongetes seques)

Postres = Gelat

Pa i aigua

MOLT IMPORTANT: Com que aquest any fem el dinar en diumenge i segur que serem molts més, per facilitar l’organització del dinar no hi haurà l’opció de portar-se el menjar de casa i s’ha de comprar el tiquet anticipat .

NO ES VENDRAN TIQUETS EL MATEIX DIA!!

– De les 4 a les 6h en Jordi Tonietti actuarà primer pels més petits i tot seguit farà la festa de l’escuma per tothom que hi vulgui participar. Recordeu de portar sabates i roba adequades!!

  • L’entrada serà per la porta de baix, per la sureda.
  • Durant tot el dia hi haurà servei de bar.
  • Podeu venir amb els avis, oncles, tietes, cosins i cosines, amb amics… quants més millor!
  • Com a novetat, durant tot el dia vendrem gorres amb el logo de l’escola. Tots amb la gorra del Puig de les Cadiretes!!
  • En acabar la festa, agrairem moltíssim l’ajuda de tots els que pugueu col·laborar en desmuntar taules i cadires.

Aquest dimecres, dijous i divendres, dies 5, 6 i 7 de juny vendrem els tiquets pel dinar i aprofitarem també per vendre les fotos de les classes al local de l’AFA en els següents horaris i preus:

Matí = De 3/4 de 9 a 1/4 de 10

Tarda = De 3/4 de 5 a 1/4 de 6

Tiquet pel dinar de la Festa = 5 €

Foto de la classe = 1,50 €

Esperem veure-us-hi a tots!