El passat dissabte 8 de juny, nou alumnes de l’escola van guanyar el Campionat de goalball inclusiu per a escoles organitzat pel Club Esportiu d’esports per a cecs de Catalunya.

L’equip de l’escola Puig de les Cadiretes estava format per: Yeray Codinachs, Jossra Ayaadi i Unai Torres de 4t. Raúl Luengo, Aina González, Esteban Pelegrina, Sergi Pozo i Gerard Santos de 5è. Dos alumnes més de 5è finalment no hi van  poder assistir.

El grup, acompanyat d’alguns pares, va sortir de Llagostera a les 7:30 del mati amb un minibus i va arribar a les 9 al pavelló del complex esportiu ONCE de Barcelona.

El pare d’en Yeray va fer d’entrenador i el pare de l’Esteban de segon entrenador. L’organització els va facilitar l’equipament per poder jugar a goalball: samarretes, proteccions i antifaços.

Hi havia 6 equips participants de la categoria de primària. Es varen fer dos grups de tres equips cadascun per jugar la lligueta de classificació i els primers de cada grup varen jugar la final. A la lligueta, l’equip del Puig de les Cadiretes va empatar un partit i en va guanyar un altre i va quedar primer del seu grup, classificant-se així per jugar la final.

Abans de jugar les finals es va fer la presentació del conte “En Pau juga a goalball”.

A la final, l’equip del Puig de les Cadiretes va guanyar, amb emoció i patiment, per 6 a 4 l’equip Bellvitge Goalball i es va proclamar campió del torneig.

Els alumnes participants s’ho varen passar molt bé, varen disfrutar molt de l’experiència, varen estar molt contents amb la victòria i han quedat amb ganes de repetir l’any vinent.

FELICITATS ALS CAMPIONS!!!

Resultats del campionat:

Lligueta:

Escola Joaquim Ruyra – Escola Puig de les cadiretes (5-5)

Escola Ignasi Iglesias – Escola Puig de les cadiretes (1-7)

Final:

Bellvitge goalball – Puig de les cadiretes (4-6)

Enllaç a les fotos del Campionat: https://www.dropbox.com/sh/mw7yykwu4keb8om/SrbF9nmQKv/Fotos%20campionat%20goalball