El Servei Local d’Orientació Familiar, impulsat pel Servei d’Acció Social de la Diputació de Girona com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares, i gestionat per ajuntaments de les comarques gironines, té l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar.

Aquest programa de suport a les famílies i a les polítiques municipals en l’àrea d’atenció a les persones és gratuït, finançat per la Diputació de Girona.

El Servei Local d’Orientació Familiar és:

Escola de Mares i Pares

Un espai de trobada on es poden aprendre tècniques i coneixements per a l’educació dels fills i filles, on es pot parlar, escoltar i compartir,… per tal d’analitzar les pràctiques educatives i complementar-les.

S’adreça a famílies amb filles o fills de 0 a 18 anys.

Les sessions, quinzenals, parteixen d’exemples pràctics, i són participatives i dinàmiques.

El temari del programa i els horaris s’adeqüen al calendari escolar, així com a les necessitats i propostes de mares i pares participants.

Portal web

Des d’aquest portal, els pares i mares que participeu al programa podeu accedir a un espai d’assessorament virtual i de suport individual i familiar a mares i pares, on poder consultar, compartir tècniques, coneixements, dubtes i experiències per a l’educació.

Durant el curs escolar s’actualitza permanentment i permet mitjançant la bústia i el fòrum fer consultes tan públiques com privades sobre aspectes relatius a l’educació i les relacions familiars.

Enllaç directe a les preinscripcions:

http://www.slofdiputaciogirona.cat/?page_id=556

Hi ha temps de preinscriure’s fins divendres 21 de juny.