De cares a la planificació del proper curs escolar 2013-2014, us agrairíem la vostra col·laboració amb l’Associació de Famílies d’Alumnes, mitjançant el pagament de la quota de soci al llarg dels mesos de JUNY i JULIOL, segons la situació familiar:

1er. Fill.  ……………………………  25 euros.

2on.Fill   ……………………………  15 euros.

3er. Fill  …………………………….  GRATUÏT

Entitat: BANC DE SABADELL

Número de compte: 0081-5392-12-0001042309

A  l’ingrés feu constar el nom de l’alumne i el curs.

Avantatges per ser socis de l’AFA:

Podreu gaudir de descomptes en les activitats extraescolars i tenir descomptes en la compra de roba esportiva de l’escola. A més, l’AFA  gestiona el menjador, l’acollida matinal, el casalet de juny i subvenciona parcialment un especialista en psicopedagogia i reforç escolar. També, cada any,  realitza la compra de material per al centre (pissarres digitals i projectors, elements d’esplai i aprenentatge pel cicle d’infantil, llitets per alumnes de P3, ordinadors i altre material per tal que els vostres fills disposin de facilitats per l’aprenentatge).

A més, aquest any, també hem organitzat la primera festa de final de curs adreçada a totes les famílies de l’escola amb jocs al mati, dinar i ball a la tarda. Desitgem, a tots els que vàreu poder venir, que l’hagueu disfrutat molt!

 Ajudeu-nos a seguir donant continuïtat a aquests projectes!

Anuncios