Ja s’ha acabat l’aturada nadalenca i tornem amb les forces renovades per encarar totes les activitats que ens esperen aquest 2017!

Com ja sabeu, l’escola participa des de fa anys a la festa de Sant Antoni Abat, que enguany es celebrarà el proper Diumenge 15 de gener i on participen diverses entitats del poble.

Com cada any, fem una crida a tots aquells nens i nenes de P4 i P5 que vulguin formar part del grup que va dalt del carro engalanat que representa la nostra escola. Us recordem que els infants i els adults acompanyants que vulguin pujar dalt del carro han d’anar vestits de pastors i pastores, pagesos, animals…

Així que, si esteu interessats en participar-hi, cal que us apunteu als fulls que trobareu fora les aules de P4 i P5 fins divendres 13 de gener al migdia, indicant el nom, el telèfon i el correu electrònic.

Us agrairíem que les famílies que us animeu a participar de la festa col·laboreu en l’engalanament i la recollida del carro, així com qualsevol altra persona que vulgui donar un cop de mà!

L’Afa ja disposa d’elements decoratius per preparar el carro, però seran benvingudes les noves idees i la vostra col·laboració. La preparació del carro serà dissabte 14 de gener a les 16h a la nau de Pinsos Viñas.

El dia de Sant Antoni, 15 de Gener, quedarem a l’aparcament de terra davant de Can Cassoles a les 10.45h, a punt per participar del recorregut i gaudir de la festa!!

Animeu-vos!!