Bona nit,

Des de l’AFA, tot i que formalment no ens ha arribat cap queixa via correu electrònic o bústia, vam recollir la inquietud d’algunes famílies pel fet que a educació primària no es celebri el carnestoltes i ens vam comunicar amb l’escola per tal de saber quina era la situació.

Creiem que la celebració de les festes tradicionals, com la Castanyada, el Carnestoltes, Nadal i altres, són un bona eina per potenciar la cohesió social i de grup alhora que fa partícips a diferents comunitats de les nostres tradicions. Així els ho vam traslladar.

Cal recordar que mai s’ha celebrat el carnestoltes a primària a l’escola . És una qüestió que ja s’havia plantejat a la mesa de participació però no havia tirat endavant per diferents motius. Tot i això, des de l’AFA ens vam reunir amb l’equip directiu per traslladar-los la nostra postura i aportar alguna idea. Aquest any es veu inviable, però no es tanca la porta a tornar-ne a parlar. Des de la direcció també es van mostrar disposats a parlar amb els pares i mares que ho desitgin per explicar-los els motius de la seva decisió.

Segur que entre tots podem continuar treballant per trobar punts en comú i que tothom s’hi senti a gust.

Us recordem que podeu fer-nos arribar els vostres dubtes o suggeriments al correu electrònic  afa.puigdelescadiretes@gmail.com.

Moltes gràcies!

Anuncios